SVR mini-camping UtSicht in het bosrijke deel van Zuid-Oost Friesland

Prima voorzieningen en faciliteiten

 

Alle 15 plaatsen op de camping zijn voorzien van een 8 Ampère stroom aansluiting. U mag uw auto, indien gewenst, in overleg bij uw tent of caravan neerzetten.                            Gebruik van plastic grondzeil is niet toegestaan.

Het verbruik van warm water en energie zit bij de prijs in. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bij het toiletgebouw staat een wasmachine die u tegen betaling kunt gebruiken voor uw campingwasjes. Het gebruik van de centrifuge is gratis.

In het toiletgebouw zijn 3 toiletten, 3 douches, 3 wastafels en een urinoir aanwezig.                                        Voor het ledigen van het chemisch toilet, is er een stortplaats aan de zijkant van de schuur.

U vindt een overkapte plaats waar u uw groente kunt schoonmaken of uw afwas kunt doen. In de inforuimte is nu ook gelegenheid voor het schoonmaken van uw groente en de afwas. Fietsen kunnen in een overdekte stalling.

Wij hebben een infokast met uitgebreide informatie over wat er te doen is in de omgeving. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. We informeren u graag daarover.

Op het gehele terrein is gratis Wifi beschikbaar, zodat u kunt surfen en mailen wanneer het u uitkomt.

Voor de boodschappen kunt u uitstekend terecht in de grote supermarkt in Bakkeveen.