Contact

Fam. A.E. van der Molen
De Biskop 9
9243 WG Bakkeveen
info@campingutsicht.nl

Voor vrijblijvende informatie of reservering bel:
06-27192584 

Bericht uit gastenboek

Na zes-en-een-half week kamperen op “UtSicht” vertrekken wij met heel plezierige herinneringen naar huis. De camping is prima en de gastvrijheid geweldig.... Lees meer
  • Logo stichting vrije recreatie

Gastenboek

Een leuke camping.

Een leuke camping. Wij zijn hier nu voor de tweede keer. Wij genieten elke dag. Goed en schoon sanitair en prachtige omgeving om te fietsen.

Slapen in een knusse pipowagen in Friesland

Slapen in een gezellige rood-witte pipowagen in het laatste weekend van augustus 2017  op mini-camping Utsicht van de familie Van der Molen. De pipowagen staat aan de rand van de camping met een fantastisch uitzicht op de weilanden. De camping ligt in de Friese Wouden, vlakbij Drenthe en Groningen. In de omgeving heb je volop mogelijkheden om te fietsen, wandelen of culturele en natuurlijke highlights te bezoeken.

De Friese pipowagen heeft slaapruimte voor 4 personen; een knusse bedstee en een slaapbank. Ook is er een keukentje, een toilet, wifi en tv. Voor de douche maak je gebruik van het toiletgebouw van de camping. Voor de pipowagen ligt een terrasje waar je in de zon van het uitzicht geniet. Ook handig: via de camping kun je een ontbijt bestellen, bedlinnen reserveren en fietsen huren.

Het was een fantastisch weekend, zeker aan te bevelen.

Yvon Reitsma en Laura van den Biggelaar  www.travelvibe.nl

Vier weken hebben we genoten

Vier weken hebben we genoten van het prachtige Fryslan. We hebben schitterende fietstochten gemaakt en we hebben 9 van de 11 steden bezocht. Na een prachtige fietstocht was het heerlijk om hier op deze prachtige en rustige camping te vertoeven met “UtSicht” op de koeien. Waar vind je zoiets. We hopen nog eens terug te komen.

Bedankt voor gastvrijheid

Bedankt voor gastvrijheid en de gezellige babbeltjes. Wij hebben het heel fijn gehad deze 2 weken en kijken met plezier terug op de fietstochten, Veen- en woudenroute (met innemende dorpjes/stadjes) wandelingen etc. etc. In 2007 waren we hier al en nu opnieuw en wij hopen zeker deze camping opnieuw te bezoeken.

Na 6 ½ week kamperen

Na zes-en-een-half week kamperen op “UtSicht” vertrekken wij met heel plezierige herinneringen naar huis. De camping is prima en de gastvrijheid geweldig.

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid

Beste Auke en Gerrie,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid . Het is elke keer weer een soort thuiskomen. De aandacht die jullie schenken aan de gasten is bijzonder. Alles is keurig verzorgd en schoon. De prijs die jullie vragen staat niet in vergelijking met het gebodene!!!
Hartelijke groeten en wellicht weer tot ziens.
Karin en Gerard den Elzen. Nieuwkoop