Gemoedelijke minicamping in Friesland

Rustig gelegen, midden in de natuur, aan de rand van het bos.

Wandelen in de omgeving van Minicamping UtSicht BakkeveenAls u houdt van een rustige vakantieplek,  van wandelen, fietsen en graag ontdekt wat de omgeving u biedt, dan is MiniCamping Friesland de ideale camping.

Op geringe afstand vindt u twee prachtige natuurgebieden. En binnen 45 minuten bent u in het Waddengebied. Zelfs een dagje naar een van de Waddeneilanden is prima te doen.

MiniCamping Friesland telt 15 ruime plaatsen met een 8 Ampère  stroomaansluiting. Het terrein is speels van opzet en de struiken en beplanting zorgen voor privacy. Maar wel zodanig dat u vanaf uw plek toch nog ver over de landerijen kunt uitkijken. Een prachtig “UtSicht”

(Klein)kinderen welkomSchiermonnikoog Minicamping UtSicht Bakkeveen

Ook uw (klein)kinderen zijn van harte welkom. We hebben enkele eenvoudige speelvoorzieningen, een speelveldje en een trekker en een skelter waarmee ze mogen spelen.

Een seizoenplek: naar de camping als het u uitkomt.

Misschien wilt u wel elke dag op de camping staan. Voor de rust, voor de stilte, voor het mooie uitzicht. Nou dat kan. Tegen gunstige tarieven kunt u gedurende langere periode uw tent of caravan bij ons neerzetten. Zo kunt u op elk gewenst tijdstip naar de camping. Wij doen u hiervoor graag een voorstel op maat.