Pipowagen Friesland

De pipowagen is nog beschikbaar van: 13-6 t/m 16-6-21,          28-6 t/m 5-7 (week van de 3PF3D), 23-8 t/m 6-9.

Pipowagen Friesland staat op het mooiste plekje van onze minicamping (15). Wij zijn een minicamping in het 3 Provinciënland ( Friesland, Groningen en Drenthe), waar u volledig tot rust komt en kunt genieten van het uitzicht op de weilanden en de bossen. De omgeving biedt veel mogelijkheden tot fietsen, wandelen of een bezoek aan musea.

Minicamping utsicht bakkeveen pippowagen verhuurPipowagen Friesland is een pipowagen van 6.80- 2.45 meter ( inclusief bordes) en biedt alle comfort die u gewend bent in een caravan. Voor het douchen ( geen muntjes) kunt u gebruik maken van de douches, die aanwezig zijn in het toiletgebouw van de camping.

In de pipowagen is een bedstee (140-220 cm), (2 pers), keuken, koelkast, gasfornuis en een toilet. Er is ook een slaapbank voor 2 personen.

De Wifi is gratis en er is een TV aanwezig.

Het terras (tegelplateau) voor de pipowagen biedt u gelegenheid om heerlijk in de zon te zitten of u zoekt een plaatsje naast de pipowagen om te genieten van uw kopje koffie/ thee of een maaltijd.

Fietsverhuur

Voor het huren van een fiets is er een fietsenwinkel op 2 km afstand van de camping.            Hier kunt u zelf uw fiets reserveren en ophalen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in de pipowagen.

Roken

Roken is niet toegestaan in de pipowagen.

2021: vanaf 23 april t/m 1 oktober kunt u weer bij ons reserveren. U bent van harte welkom.